Minua on kyllä nyt purrut joku ompelukärpänen... en ole pitkään pitkään aikaan halunnu vapaaehtoisesti tehä itelle enkä pahemmin muilekkaan mitään missä pitää istua ompelu koneen eteen (ne appiukon verhot + muut jutut oli pakkoa ku en kehannu kieltäytyä olis pian tykänny huonoa...) niin nyt piti käydä ostamassa Eurokankaasta kangasta ja tehä itselle pusero!!! tässä kuvassa "pohjalla"  on kangas IHANAA ruskeaa palloa!
393885.jpg
Pikku neitikin näkyy vähän kuvassa oikealla... :) Aina se pittää tulla kattoon että mitä tuo äiti nyt on oikein touhuaa....
Tilasin NovitaKlubin postimyynnistä Novita Jenga lankaa ja ajattelinniistä virkata pipoja missä on semmonen kuka sivulla ohje oli Novitan Talvi 2006 lehdessä tein jo yhden siskon tytölle ja ihastuin itse ja siskoki ihastu niin pitää tehä heti muutama ku oli niin helppo. Tuosta Novitan Samoksesta teen tutun tytölle huivin salomonin solmuilla syntymäpäivä lahjaksi. On muuten pikkusen korkea postikulujen hinta tuolla novitan postimyynsissä!!! Ja nuo ALPACA lanka oli tarjouksessa... niin eihän sitänyt voinu vaan kävellä ohi piti hypistellä ja sitten loput jo arvaattekin..... :)